تعميرات تخصصي آريابهكار تعميرات تخصصي آريابهكار .

تعميرات تخصصي آريابهكار

نماي كامپوزيت چيست؟

نماي كامپوزيت چيست يكي از مصالح مورد استفاده در نماي ساختمان ها و از جنس ورق آلومينيوم بوده كه به صورت پنل هاي مشخص و با ابعادي كه توسط طراح نما تعيين گرديده اجرا مي شود.

نماي كامپوزيت اولين بار در كشور آلمان ابداع و به جهت كيفيت مناسب و نداشتن محدوديت در طراحي و اجرايش مورد استقبال شديدي قرار گرفت.

با ظهور مدرنيسم در معماري استفاده از مصالح پيشرفته بيش از پيش مورد توجه طراحان و مجريان ساختماني قرار گرفت و استفاده از ورقهاي كامپوزيت آلومينيومي به عنوان يكي از اصلي ترين مصالح مورد استفاده در نماهاي ساختماني تمام شهر هاي  كشور مبدل گرديده است.

نماي كامپوزيت نوعي از نماي ساختمان مي باشد كه جهت پوشش از ورق آلومينيوم استفاده ميشود در دنياي امروز ورق كامپوزيت به دلايل ويژگي ها و مزايايي از جمله : وزن سبك، سهولت در اجراي نما، امكان شكل پذيري و اجراي انواع طرح هاي خاص، ضد حريق، داراي انواع طرح، رنگ بندي نامحدود و قيمت مناسب داراي محبوبيت بسياري مي باشد و از همين روي بازسازي نماي ساختمان با ورق كامپوزيت مورد استقبال پيمانكاران و شركت هاي بازسازي و نوسازي ساختمان واقع شده است.

ورق كامپوزيت آلومينيوم با توجه به ضخامت، نوع آلياژ آلومينيومي لايه‌ها، نوع رنگ به كار رفته در پوسته بيروني و نوع مواد به كار رفته در لايه مياني، تنوع وسيعي را به اين ورق‌ها مي‌دهد. البته جالب است بدانيد، كه هر كدام از انواع ورقه‌هاي كامپوزيتي، كيفيت و كاربرد مشخصي را دارا هستند.

براي كسب اطلاعات بيشتر به سايت آكادمي عمران مراجعه نماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۲۲ اسفند ۱۴۰۲ساعت: ۰۲:۳۴:۱۶ توسط:ارتميس موضوع: نظرات (0)

بلاعوض مشاركت در ساخت چيست؟

بلاعوض در قرارداد مشاركت در ساخت چيست؟ ميزان و مبلغ بلاعوض در مشاركت در ساخت چقدر است؟ يكي از مهمترين نكاتي كه بايد در قرارداد مشاركت درنظر بگيريد، مبلغ بلاعوض است.

بلاعوض مشاركت در ساخت چيست؟ مبلغي است كه براي بالانس كردن آورده مالك و سازنده پرداخت مي‌شود. اين مبلغ را سازنده به مالك پرداخت مي‌كند. در صورتي كه آورده مالك كمتر از سازنده باشد، بهتر است به جاي اينكه مالك به سازنده بلاعوض بدهد، درصدها را تغيير دهيد. به طور مثال شما مي‌خواهيد يك مشاركت در ساخت انجام دهيد. مالك ۶۰ درصد و سازنده ۴۰ درصد از سازه جديد سهم دارند. در اين حالت بايد آورده طرفين هم متناسب با اين درصدها باشد. آورده مالك زمين مورد مشاركت است و آورده سازنده هزينه ساخت و ساز مي‌باشد.

در اغلب موارد درصد آورده طرفين در قرارداد به اندازه اي است كه نمي‌توان آپارتمان هاي نوساز را تقسيم كرد. مثلا فرض كنيد آورده مالك ۵۵٪ و آورده سازنده ۴۵٪ است. در اين حالت بهترين راه حل اين است كه سازنده معادل ۵٪ آورده مالك را به وي بپردازد تا آورده طرفين ۵۰-۵۰ برابر شود.

البته ۵۰-۵۰ فقط مثالي است براي پروژه‌هايي كه تعداد آپارتمان هاي نوساز عددي زوج است. ولي اگر تعداد واحدهاي نوساز فرد باشد (مثلا ۵ واحد) در اين حالت به يكي از طرفين قرارداد ۲ واحد و به ديگري ۳ واحد خواهد رسيد. بنابراين در اين حالت بايد با استفاده از مبلغ بلاعوض درصد آورده طرفين را ۶۰-۴۰ كنيم.

براي كسب اطلاعات بيشتر به سايت آكادمي عمران مراجعه نماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱۴ اسفند ۱۴۰۲ساعت: ۱۱:۲۵:۲۴ توسط:ارتميس موضوع: نظرات (0)

تيرچه كروميت چيست؟

امروزه در صنعت ساختمان‌سازي از سقف‌هاي متفاوتي استفاده مي‌شود كه يكي از آن‌ها سقف تيرچه كروميت است. اين سقف به دليل مزايايي كه دارد مورد توجه بسياري از مهندسان و مجريان ساختمان قرار گرفته و از آن استقبال فراواني شده است.

ساخت و ساز ممكن است از بيرون كمي ساده به نظر برسد ، اما از درون كاملا پيچيده مي باشد، مصالحي كه در ساخت و ساز از آن استفاده مي­شود انواع و جنس هاي متفاوتي دارند كه كمي بي دقتي در خريد آن­ها و يا نصب و اجراي آن­ها ممكن است جان افرادي را به خطر بيندازد و يا بگيرد، در نتيجه در نصب و اجراي مصالح بايد از افرادي كه مهارت و تخصص كافي دارند كمك گرفته شود.

تيرچه كروميت كه با نام تيرچه فلزي يا جان باز نيز شناخته مي‌شود، يكي از انواع تيرچه است. در صنعت ساخت‎وساز از مصالح و مقاطع فولادي مختلفي استفاده مي‌شود. هر كدام از اين مقاطع كاربرد خاص خود را داشته و به دليل خاصي در ساختمان مورد استفاده قرار مي‌گيرند. در صورت عدم وجود هر يك از مصالح رايج و مورد نياز، كار بخشي از ساختمان دچار مشكل مي‌شود. يكي از مصالح مهم و كاربردي تيرچه‌ها هستند كه به دو دسته تيرچه بتني و تيرچه كروميت تقسيم مي‌شوند.

براي كسب اطلاعات بيشتر به سايت آكادمي عمران مراجعه نماييد.


برچسب: ،
ادامه مطلب
امتیاز دهید:
رتبه از پنج: 0
بازدید:

+ نوشته شده: ۱ اسفند ۱۴۰۲ساعت: ۰۱:۱۹:۳۴ توسط:ارتميس موضوع: نظرات (0)